ΔΟΜΗ

Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος

ΔΟΜΗ
Οικονομολόγος

grigoriadis@aneser.gr

Ο Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος του Αθανασίου γεννήθηκε το 1973 στην Γερμανία και είναι άγαμος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας και χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος λογιστικής και οικονομικής υποστήριξης καθώς και ως σύμβουλος χρηματοοικονομικών επενδύσεων. Ως συνεργάτης της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών Α.Ε είναι μέλος της ομάδας έργου της τοπικής Αντένας της Δομής Στήριξης των ολοκληρωμένων προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα έχει σημαντική συμβολή στην εκπόνηση αναπτυξιακών και ερευνητικών μελετών την σύνταξη επιχειρησιακών αναπτυξιακών σχεδίων και στη διαχείριση προγραμμάτων ανάπτυξης. Επιπλέον συμμετέχει σε αρκετές ενέργειες που υλοποιεί η ΑΝ.ΕΣΕΡ Α.Ε. στην προστατευόμενη περιοχή της Κερκινης.

Καραγκιόζης Δημήτριος

ΔΟΜΗ
Γεωπόνος

karagkiozis@aneser.gr

Ο Καραγκιόζης Δημήτριος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες και είναι άγαμος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτει γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας και χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Έχει απασχοληθεί ως Τομεάρχης Γεωπόνος στο πρόγραμμα της Δακοκτονίας, ασχολήθηκε με ελέγχους στο τμήμα των επιδοτήσεων των αροτριαίων καλλιεργειών (ΟΣΔΕ). Ως στέλεχος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΣερρώνΑ.Ε είναι μέλος της ομάδας έργου της Τοπικής Αντέννας της Δομής Στήριξης της Κεντρικής Μακεδονίας με κύριο αντικείμενο την παρακολούθηση των έργων των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) του Νομού Σερρών. Συμμετέχει στη σύνταξη αναπτυξιακών και επιχειρησιακών σχεδίων και στη διαχείριση προγραμμάτων ανάπτυξης. Επίσης ασχολείται με τη σύνταξη Σχεδίων Βελτίωσης, Σχεδίων Δράσης Νέων Αγροτών, Βιολογικής καλλιέργειας, εγκαταστάσεις συστημάτων ISO και HACCP.

Μελίτος Κωνσταντίνος

ΔΟΜΗ
Πολιτ. Μηχανικός

melitos@aneser.gr

Ο Μελίτος Κωνσταντίνος του Δημητρίου γεννήθηκε το 1975 στην Παλαιοκώμη Ν. Σερρών και είναι έγγαμος. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και διαθέτει γνώσεις αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ. Έχει ασχοληθεί σε τεχνικό γραφείο σχετικά με εκδόσεις οικοδομικών αδειών και μελέτες Δημόσιων Έργων. Ως στέλεχος της Αναπτυξιακής Eταιρείας Σερρών είναι μέλος της τοπικής Αντένας της Δομής Στήριξης των ολοκληρωμένων προγραμμάτων (ΕΠΑΑΥ-ΟΠΠΑΧ) με αντικείμενο την αξιολόγηση φακέλων και την παρακολούθηση της κατασκευής των ενταγμένων έργων.