Ενημερωτική εκδήλωση / συνάντηση στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Σέρρες, 23 Απριλίου 2024

 

Την  Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο διερμηνείας του δήμου Αμφίπολης στην Αμφίπολη Σερρών ενημερωτική εκδήλωση / συνάντηση στα πλαίσια του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο «ΠΑΡΚΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΠΕΔΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» με θέμα «Εμπλουτισμός Τουριστικού Προϊόντος και Δημιουργία Φορέα Διαχείρισης».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α και την  Αναπτυξιακή Δράμας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. 

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των φορέων της περιοχής που συμμετέχουν στο Σχέδιο αναφορικά με την πρόοδο υλοποίησης του σχεδίου και την πρόταση για τη δημιουργία φορέα διαχείρισης.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, των οποίων οι περιοχές αποτελούν περιοχές παρέμβασης του  Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας,  καθώς και οι προϊστάμενοι υπηρεσιών  από  Εφορίες Αρχαιοτήτων και Διευθύνσεις / Γραφεία  Πολιτισμού και Τουρισμού.